Pershkrimi I Fshatit

MATURA SHTETËRORE 6 HYRJE Materiali që do t’ju prezantojmë në këtë botim, është një përmbledhje e testeve të Maturës Shtetërore për Gjuhën Shqipe dhe Letërsinë për vitet 2011-2019. e diellit (prozë) • Mihal Hanxhari, Elegji për Kosovën (poezi) • Nehas Sopaj, Magjia e shndërrimit. Xhamia është ndërtuar mbi rrënojat e një kishe në shekullin XVII-të dhe është ende funksionale. Banorët e knologjisë. Në foto janë: Në këndin e djathtë: Hoxha i fshatit, në këndin e majtë: shërbyesi i shkollës, në qendër të fotos nga e djathta: mësuesi Ibrahim Shingjergji, ngjitur me të drejtori i shkollës, pas tij mësuesi Skënder Sejdini dhe në krye mësuesi Halit Muça. Fshati apo Katundi sipas fjalorit shpjegues të gjuhës së sotme Shqipe, është një qendër e vogël (ose më e madhe) banimi, ku njerëzit merren kryesisht me bujqësi dhe me blegtori ose qendër e vogël ku banojnë përkohësisht grupe njerëzish që kryejnë një veprimtari të caktuar. DETAJË KONTAKTS : 00 48616257200. Kemi ngecje të punimeve nga banorët e fshatit Barilevë, Lagjja e Vërbovcëve, për shkak se projekti është realizuar në vitet 2010 dhe kemi kërkesa nga banorët e fshatit për vazhdimin e rrjeteve fekale, me ç’rast janë bërë ndërtime të reja të objekteve individuale, e që duhet të kyqen në rrjetin e sapondërtuar. Përtej pyllit banonte gjyshja e saj, një plakë simpatike, që e donte shumë të mbesën, së cilës, kur mbushi shtatë vjeç, i kishte dhuruar një mantel fort të bukur me një kapuç të kuq. spatë të prek trupin e ndonjë ahu, ndonjë lisi apo ndonjë lloj tjetër peme, sepse. PEIZAZHI NË POEZINË E LASGUSH PORADECIT nga Halil Haxhiosaj Vepra letrare e Lasgush Poradecit është studiuar, pothuajse nga të gjitha nivelet. Përshkrimi i çmimeve - Ndërtimi i infrastrukturës në disa rrugë të fshatit Hajvali dhe të fshatit Mramor në Prishtinë Povratak na vrh Përshkrimi i çmimeve Versioni i tanishëm: 06. Çatia ka konstrukt druri të mbu- luar me rrasa guri. Por qysh atëherë ai vendosi t’i festonte Krishtlindjet në atë fshat të Zvicrës. Për ata që duan të kalojnë pushimet në atdheun e tyre, si dhe në vendet ku ata kanë lindur dhe janë rritur, ne kemi zbatuar projektin 'Parajsa e fshehur' si Karmod për komunitetin Bayburt. Закон за изменување и дополнување. c)pershkrime te gjendjes shpirterore:kulmi I rrefimit eshte kur trimi dhe vasha te kaperthyer lidhin besen. Ndarë në 9 zona: Zona 1: Park Ujorë: 12 hektarë Zona 6: Marina: 7 hektarë Zona 7: Sheshi Qendror: 7. Shteti verior në Indi, Uttar Pradesh ka miratuar një ligj të përkohshëm që lejon dhënien e dënimit me burgim të përjetshëm, nëse një person shkakton vdekjen e dikujt duke e infektuar qëllimisht me sëmundjen Covid-19, që shkakton koronavirusi. Me anë të revistave të shtypura dhe online, me anë të debateve e nismave avokuese, përkushtohemi të paraqesim sa më qartë zhvillimet aktuale në Kosovë, në rajon e më gjerë. Zyrtarisht, sipërfaqja e Zonës së Mbrojtur është 2,300 ha. Llojet e produkteve më të shpeshta bujqësore. Ai është jetim nga beteja e madhe e zhvilluar vite më parë, kështu që ai e ka ndier vetën të vetmuar, fëmijëria e tij ishte shumë vështirë sepse ai ishte përbuzur nga të rriturit, përshkak se ai e mban. Kush e ka prek iu ka kajt nana", thonë një banor i fshatit Marinë. TOPOGRAFI f. Gjatësia e eksploruar deri më tani nga grupi speleologjik i Skraparit me tre speleologë francezë është 1853 m. Zymer Mehani Nuk është e lehtë të shkruash e të flasësh për punën e një autori brilant siç është Petro Marko Lexuesit e tij janë të shumtë, që nga fëmijët dhe deri te të moshuarit. The painting may be purchased as wall art, home decor, apparel, phone cases, greeting cards, and more. Rreth e rrotull i rrinin në këmbë disa pemë. APEX-TRANSPORT SH. Na falni po admini luan WoW dhe vetem kjo me frymezoi :P. Mësimet e para i mori te hoxha i fshatit në arabisht e turqisht. Janë parashikuar të ndërtohen vënde shlodhjeje, bare dhe restorante, dyqane e supermarkete, sallë kinemaje. Gjerdeku pasqyron zakonet martesore të fshatit. 2 Abstrakt Projekti "Nevoja ime, vendimi im" implementuar nga Organizata Joqeveritare Community Building Mitrovica (CBM), përkrahur nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri të Hapur KFOS,. Ndërtimi i urës në qendër të fshatit dhe kubëzimi i rrugëve pranë xhamisë në fshatin Kuk: Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat: Lloji i kontratës: 5 Pune: FPP: 45000000-7 Pune ndërtimi: Lloji i procedurës: 1 Procedurë e hapur: Vlera e parashikuar: 20. Osman Mula, Ilir Beqjes: – Ti mor milioner pa një ditë pune, që të hoqën si vjedhës pensionesh – 02. Ai është burimi më i madh dhe më interesant ndër 18 burimet që shpërthejnë rrëzë malit të Gjerë. Gazetarët e "Fiks"-it janë ndalur në dy momente: E para, në një gjimnaz në Peqin, ku mësimi zhvillohet veçmas për nxënësit e fshatit dhe qytetit. majerit termi Medua, lidhet me emrin antik te qytetit Medeon - Meduni i sotem, ne bregun dalmat. Skenari i këtij filmi është i bazuar në Novelen me të njejtin titull të Andon Zako Çajupit. të krimbit të mëndafshit në. Węglowa 1/3. Vendi është i përshtatshëm për jetesë dhe i ka te gjitha kushtet urbanistike, ka leje ndërtimi, gjerësija e truallit në rrugë është 40 metra Ka dokumentacion të rregullt. Toka ndodhet ne veri te gjirit te Vlores, afer fshatit Zvernec, ne buze te detit dhe i pozicionuar ne nje vend shume te pershtashem per ndertime rezidenciale dhe komerciale. Kurti-Thaçit: Të dridhet zëri si kalama, le të dalim në debat televiziv, nëse do merre edhe Pacollin. Ka nje zhvillim gjatësor me ngritje prej 10° me gjatësi 79 m në fund degëzohet në dy drejtime të ngushta. Jeta e tij është në rrezik nga tregtari i fshatit Lami, dhe nga kryetari i komunës, ballisti Ibrahim Beu për shkak të një kali. Thellësia e tij është tepër e madhe, arrin deri në 45 metra. Pershkrimi eshte I gjalle saqe ndien ndokush tingujt,shijet,aromat,etj. Por gjer ahere asnjë s'ia kishte ngritur dot sytë dhe shtatin: siç duket, qerpikët e Vitës kishin qëlluar shumë të rëndë. Në vitin 2009, pas hulumtimeve të gjera bërë në vend, përparësi u jepet mishërim parë. Doktori i fshatit, Benasisi, ka një zemër të plagosur, i cili, meqë ka vuajtur vetë është i aftë të reflektojë në një mënyrë kritike për shoqërinë në të cilën bën pjesë. Dihet se me mijëra njerëz kalojnë orë të tëra e disa edhe me vite të tëra në botën “virtuale” apo. Malet dhe kodrat e kesaj zone kane pak a shume te njejten lartesi mbi nivelin e. Fjalët e Rrapos përpunohen në gojën e autorit që rrëfen në kohën e tashme si dhe në kujtimet që nuk kanë mbetur vetëm me shijen e atëhershme, por janë përpunuar nga e tashmja: ku nis legienda e formimit të fshatit, ashtu siç e pat treguar Rrapo Hardhia në hijen e gorricës atë vit që ra ai shiu i hollë në arat tona. Ndërtuar kohët e fundit, Elysium Luxury Hotel ndodhet në një ullishtë prane detit, karakteristikë e fshatit Dhermi, plazhi është 600 metra larg, por Parku Kombëtar i Butrintit është 14 km larg ,Kalaja Lekursi është 6 km nga hoteli. Naser Nuhiu 2. Këtu nuk kemi ndonjë idil baritor, por një pasqyrë realiste të ankthit dhe vuajtjeve të vajzave të reja që i martojnë të tjerët sipas zakonit pa e zgjedhur vetë shokun e jetës, si dhe vuajtjet e djemve të rinj, që detyrohen të shkojnë në kurbet për të nxjerrë bukën e gojës. LMFPP – Ligji Nr. Rainer Waldhardt. FUQIZIMI I GRAVE >>Përparimi i grave dhe arritja e barazisë mes grave dhe burrave është çështje e të. Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëherit qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. Nga Kumanovë ai është i larguar 15 km, kurse emrin e ka fituar sipas fshatit çka është më afër. Portreti i gruas në letërsi. Përshkrimi i Aseteve Ndërtesat dhe tokat Elan Parcelat 01041-0 dhe 01045-0 në Dumnicë e LLugës ka sipërfaqe prej 23719 m² (2ha 37ari 19m²) sipas Certifikatës mbi te drejtat e pronës, njësitë kadastrale 01041-0 dhe 0145-0, tokë. Krijimi i qendrave të fshatrave do të zhvillojë jetën komunitare. Koment "Elegji" Z Serembe Letersia 3 SHOQEROR 2008 nga Matura 2011. Ja shkrimi i plotë: _____ Po të kthehemi në parahistori, para se rapsodët homerik t'u këndonin hyjnive dhe heronjve mitologjikë, para se të shkruhej gjuha greke, jetonte një popull i njohur me emrin Pellazgët. diferencat e shëndetit e të vdekshmërisë së. Ai ka nje ambient freskues,ky eshte nje fshat ku te njerzit jan shum punetor ata mbjellin ;patate,domate,tranguj,karrota,speca,lakra etj. Thethi është një fshat në komunën Shalë në rrethin e Shkodrës në Shqipëri. për qasje në vendin afër fshatit Uglarë në lumin Morava. Syri i Kaltër është një vend turistik shumë i bukur që ndodhet pranë rrugës midis Sarandës dhe Gjirokastrës. 6 bashkësi specifike. - Përfundimet e gjykatës janë arritur vetëm duke njohur tekstin e vendimit nr. Pershkrimi i jetes: Këngëtare e shquar lirike në interpretimin e këngës popullore qytetare mbarëshqiptare. Shpjegimi i Profetit tonë në librat e shenjtë si Profeti i fundit dhe njohja e Tij me një vulë si shenjë e profetësisë, është një e vërtetë që dihet nga besimtarët e librave të shenjtë. 4 m dhe përbëhet nga 13 harqe guri. Natyrisht me dhimbje e nderim për të rënët dhe me dënim të shprehur e të nënkuptuar të vrasësve. -Në Dhjetor 2018, Bankers gjeneroi fonde për projektin "Ndriçimi Rrugor i fshatit Jagodine" në vlerën prej rreth 2. Ishte për këta fshatarë një gjë e shejt, kur ishte në pyetje puna rreth këtij lumi. Sirrjedhoj e mallit vjen nje tjeter ndjesi. Next Aksident i rëndë në hyrje të fshatit Gadime (Foto) Të tjera… SPORT Ylli i Tottenhamit: Do të ishte mizori t'ia mohonim Liverpoolit titullin në Premierligë. Nevojat e tilla mund të shqyrtohen nga komiteti kur vendos mbi ndryshimet për linjat e udhëtimit apo oraret aktuale. Kryetari i fshatit Francois Cohendet e ka paraparë këtë si një sukses të madh të integrimit. Nomet e Badhrës - dikur kanë qenë nome në një vend ku ka badhrra, në V. Lamtumirë, vendet e mia,qe, po zhduken dalëngadalë!Gjëmon deti, ushton duhia,likundet barka valë mbi valë, Kah njai diell, që asht tue flakue,andej fill un tash do t'vete…Lamtumirë, atdhe i bekue!Lamtumirë, për sa t'jet jeta!…. Club - një lojë në të cilat ka vetëm një parim: "i vrasin ose të vriten". Shpella dhe Burimi i Drinit të Bardhë gjenden afër fshatit Radavc, rreth 11 km larg qytetit të Pejës, pranë rrugës (Pejë-Rozhajë). Skluptura është e përmasave 30 X 40 (30 cm e lartë dhe 40 cm e gjerë), të dy duart janë të bashkuara dhe vihet re se mungon një pjesë e krahut të majtë. AKADEMIA E SHKENCAVE. Këtu nuk kemi ndonjë idil baritor, por një pasqyrë realiste të ankthit dhe vuajtjeve të vajzave të reja që i martojnë të tjerët sipas zakonit pa e zgjedhur vetë shokun e jetës, si dhe vuajtjet e djemve të rinj, që detyrohen të shkojnë në kurbet për të nxjerrë bukën e gojës. Ky udhëtim zhvillohet më këmbë, nuk kërkon aftësi të mëdha fizike. E portretizon me mjeshtëri. Përdorimi i artit popullor në ditët ceremoniale. Thethi është një fshat në komunën Shalë në rrethin e Shkodrës në Shqipëri. Atje ata do te behen pjese e nje investigimi profesional ne lidhje me pasojat e aktivitetit te nxjerrjes se naftes ne fushat nafte-mbajtese te Patos-Marinzes. 500m nga hajdarani, 1. Ajo që është romantike të Balzaku është fakti se dhimbja formon vetëdijen të njeriu. Përshkrimi i Aseteve Ndërtesat dhe tokat Elan Parcelat 01041-0 dhe 01045-0 në Dumnicë e LLugës ka sipërfaqe prej 23719 m² (2ha 37ari 19m²) sipas Certifikatës mbi te drejtat e pronës, njësitë kadastrale 01041-0 dhe 0145-0, tokë. 30-31 tetor 2009, në Prishtinë. Ky roman tregon per aventurat e nje djali,Besimit dhe disa miqve te tij ne fshatin ku kishte lindur i jati i Besimit. Në fund, kur vajza që luante rolin e personazhit kryesor në film dhe në libër vdes, ajo i lë bashkëshortit të saj […]. Fshatarët mbuluan të vdekurin me një çarçaf të bardhë dhe e çuan drejt shtëpisë së vet nga u dëgjua kuja e grave dhe vaji i fëmijëve. 2018 Data e nënshkrimit të aneks Marrëveshjes së Mirëkuptimit 11. Ai u alarmua nga spiunazhi mbarëbotëror i kryer nga Bashkimi Sovjetik, prandaj nënshkroi aktin e sigurimit kombëtar duke krijuar CIA-n si organizatë e përhershme spiunazhi e SHBA-së. Sulejman Çapari, nga Margelliçi i Çamerise, ne krye te nje ushtrie prej 9. Kjo kishë bizantine fillimisht është identifikuar nga historiani Tanush Frashëri dhe është përshkruar prej tij në një nga numrat e revistës shkencore Monumentet, të vitit 1971. 3) Numri i tenderëve të pranuar: 7 IV. Bardhi përmendet…. will vullnetin investment investime reduction uljen agent agjent breadth gjerësinë creative krijues considered konsiderohej call thirrja built ndertua. Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 7 të nenit 23 të ligjit nr. Nder vite eshte quajtur "Embleme Qyteterimi". Te ineteresuarit te me kontaktojne ne cdo koh nga ora 8:00 deri ne 22:00. Vlash Zaka një fshatar i varfër dhe jetim, ushqehet duke kapur kuaj në pyll. sh "Kroi i fshatit tonë", apo "Kur më vjen burri nga stani". Zhaneta ANDREA. Disa figura reale si Demiri nga Peqini e ndonjë tjetër i ka trajtuar nga pozita subjektiviste. "Me termometrin që shënon rreth 40 gradë celsius, vendosëm të ndjekim malet drejt Hoshtevës" - nis përshkrimi i gazetares, duke iu referuar fshatit që ndodhet në rrjedhën e poshtme të lumit Zagori. Sot kur bota reale po “reprezentohet” nga bota virtuale, këto pikëpamje janë mëse relevante. Llojet e produkteve më të shpeshta bujqësore. Alpinizem dhe sporte turistike. Ka formën e një salle të madhe. Gjatë shekujve në vazhdim njerëzit e fshatit zbritën poshtë në rrëzë të kodrës dhe krijuan qytetin e Pogradecit, përgjatë bregut të Liqenit të Ohrit. Ajo c'ka I ka shkaktuar vajzes ndenjen qe provon quhet nga poeti turbullim I shkrete". 000 çamesh, sulmoi çerdhet Suliote per tu hakmarre, per kete masaker. PLUSKA KOMPANI ``Aty ku gjuha hesht e Puna Flet`` Për këtë më së miri flasin edhe numri i madh i referencave të klientëve besnik të ndërmarrjes PLUSKA KOM. Gjerdeku pasqyron zakonet martesore të fshatit. Clearing them fixes certain problems, like loading. Ju faleminderit. Komogllavë 04. mësimdhënies, të përfshira në programet mësimore nga klasa e parë deri në klasën e pestë. 2018 11:43:16 Copy of Paramasa me parallogari per rruget ne Hajvali 02. Profili i një mësuesi tipik të kohës. Investime të tjera për qendrat e fshatrave na presin. Madje as të rriturit. tonë (poezi) • Mitrush Kuteli, E bija e hënës dhe. 4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat). Ngrihet mbi një kodër shkëmbore në perëndim të qytetit të Shkodrës e rrethuar prej ujërave të lumenjve Bunë, Drin dhe Kir. 04/L-116,. Vila është 3-katëshe dhe ofrojnë apartamente me sipërfaqe të bollshme. 358, sipas “Lufta Shqiptaro Turke ne shek. Malet dhe kodrat e kesaj zone kane pak a shume te njejten lartesi mbi nivelin e. Pershkrimi biologjik i ekosistemit te zones, malore Rrajce,Librazhd. "FJALA E FUNDIT E SOKRAT BUBES"THANAS MEDI eshte nje gjen i vecante, i botes moderne, gjen i mrekullueshem. Detyrae tij ishte t'i dërgonte postën njeriut të vetëm që merrte letërkëmbimin në atë vend të harruar nga të gjithë, poetit tëmadh, Pablo Neruda. 1, Windows Phone 8. Detyrae tij ishte t’i dërgonte postën njeriut të vetëm që merrte letërkëmbimin në atë vend të harruar nga të gjithë, poetit tëmadh, Pablo Neruda. Në 1636 ai u emërua Ipeshkev i Sapës dhe Sarda. Në San Antonio, në Kili, i riu Mario Himenes, ish peshkatar, emërohet postier i fshatit të humbur të Isla Negrës. Te ineteresuarit te me kontaktojne ne cdo koh nga ora 8:00 deri ne 22:00. Për tri poema të tjera si Vjeshta në parakalim, Ekstaza pranverore dhe Sonet pranveruer nuk mund të thuhet në mënyrë të prerë se ato lidhen medoemos me fshatin. Lexo: “Në Shipskë të Voskopojës u zbulua një gropë me 170 kufoma”, Bashkimi i Kombit, 6 shkurt 1944, 1. 00538/1 dhe 00538 /3 (kullosë klasa 6 ), në zonën kadastrale Bob, komuna e Kaçanikut. 2011, 16:03): Ka disa pjese qe nuk mund te lexohen mire. Kjo përbën shkelje të të drejtave, konfidencialitetit si dhe privatësisë së fëmijëve. Pershkrimi i Workshop-it Pjesemarresit e pranuar do te kalojne 2 dite me aktivitete raportimi nga terreni ne Fier. Shyqyri Haxha. Pershkrimi i aktiviteteve. Shkarko këtë lojë nga Microsoft Store për Windows 10 Mobile, Windows Phone 8. Durguti, i lindur në Rahovec më 05. PEIZAZHI NË POEZINË E LASGUSH PORADECIT nga Halil Haxhiosaj Vepra letrare e Lasgush Poradecit është studiuar, pothuajse nga të gjitha nivelet. bukuresht city tour to museum e fshatit V Muzeu i çmendurisë Është një nga vendet më të vizituara në Bukuresht. Shteti verior në Indi, Uttar Pradesh ka miratuar një ligj të përkohshëm që lejon dhënien e dënimit me burgim të përjetshëm, nëse një person shkakton vdekjen e dikujt duke e infektuar qëllimisht me sëmundjen Covid-19, që shkakton koronavirusi. Ka qenë viti 1963 kur disa fëmijë nga lagjja Qafë-Vorrës e Shëngjergjit shkuan në shkollën e fshatit fqinj, Kalor, ku i priste një mësues fjalëpak, i qeshur dhe i matur, i cili do t’iu mësonte abc-në. Kur një i huaj, Thejdus gjendet i plagosur rëndë pranë fshatit, minatori Li Kung dhe bashkëshortja e tij, Ahni i ofrojnë atij strehim, teksa shërohet ai bëhet pjesë e konfliktit që vë përballë banorët e qytetit kundër Mjeshtrit Ho, Klanit të tij të poshtër dhe Lordit Pi të tmerrshëm…. Shoqata Humanitare - SHITOVA në Zvicër, është Shoqatë humanitare, jo profitabile, jo, partiake, jo qeveritare dhe jo fetare,e themeluar, me vullnet të lirë të fshatarve të fshatit Shitovë, për qëllime humanitare dhe bëmirësie. vendodhja e klases Klasa e nente ndodhet ne godinen e re te shkolles se mesme te bashkuar Dajç, ne katin e dyte te saj. Bimët për krijimin e melhemit mbildhen fushat e fshatit Vellika Lukanja i cili gjindet në zëmër të parkut nacional të natyrës Mali i vjetër në tërritorin e Komunës së Pirotit. 36 datë 21. 2018; vlera 445,368. Vizita e fëmijëve të SOS Fshatit në BQK 31 maj 2017 Në kuadër të programit të edukimit financiar, më 30 maj 2017 është organizuar vizita e fëmijëve të SOS Fshatit, në Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës, ku këta. Fshatarët mbuluan të vdekurin me një çarçaf të bardhë dhe e çuan drejt shtëpisë së vet nga u dëgjua kuja e grave dhe vaji i fëmijëve. Vila është 3-katëshe dhe ofrojnë apartamente me sipërfaqe të bollshme. VIII u shkrua nga nje autor anonim vprea me permbajtje gjeografike , qe njihet me emrin "Cosmographia" (Pershkrimi i botes). Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëherit qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. Portreti i njeriut të punës. Kjo përbën shkelje të të drejtave, konfidencialitetit si dhe privatësisë së fëmijëve. 576 m), Sheldies (mali Sardonik i Barletit; për nga Shurdhahu) dhe Taraboshit (rreth 700 m) në perëndim dhe deti Adriatik. Na Kontaktoni. Ne vazhdim te ketij pershkrimi, ne vecanti kur behet fjale per pushtimin e Kanines, saktesohet me mire emri i fshatit Radhime kur flitet per Rugjinen. Degë e gjeodezisë, që merret me përllogaritjet dhe me paraqitjen në shkallë të zvogëluar të sipërfaqes së tokës në rrafshe e në harta; përshkrimi e paraqitja e një vendi me relievin dhe me shtrirjen e tij. Furgoni i Drejtorisë së Burgjeve në Tiranë është përplasur me një automjet. Book directly with owner - Shtëpia-ETNO HOUSE - GORSKI RAJ-21122, Kroacia,Velika Lešnica (Brod na Kupi), Private accommodation search for Velika Lešnica (Brod na Kupi). Atë e mori vesht "…alemi e polemi dhe krekët e Arbërit mezi pritën të takoheshin me `të në malin e Bazes". -Në Dhjetor 2018, Bankers gjeneroi fonde për projektin "Ndriçimi Rrugor i fshatit Jagodine" në vlerën prej rreth 2. Bukurite e natyres shqiptare 1. Vila ndodhet në zonën më të qetë të Fshatit Turistik, e konceptuar në dy kate dhe me hyrje individuale. Naser Nuhiu 2. Profili i një mësuesi tipik të kohës. Bardhi përmendet…. Portreti i njeriut të punës. Fshati i Paqes është një realitet që lindi nga dës. Shiko pamjet e çastit, lexo recensat më të fundit të klientëve dhe krahaso vlerësimet për Fruit Link Mania. kjo fantazme u del peerpera vetem femrave kurse burrave dhe djemve jo. Çmimi 12000€=1ari - 100m2 Tel +38345569599. Një vend ku mund të gjeni një strehim të standardeve të larta,. flutur (prozë) • Moikom Zeqo, Onufri dhe bariu (prozë) • Anton Nikë Berisha, E Bukura e. Degë e gjeodezisë, që merret me përllogaritjet dhe me paraqitjen në shkallë të zvogëluar të sipërfaqes së tokës në rrafshe e në harta; përshkrimi e paraqitja e një vendi me relievin dhe me shtrirjen e tij. 52 mins ago LipjaniNews. Fshati me 650 banorë, i cili shtrihet në rajonin e Loiretit, në jug të Parisit, ka pësuar zvogëlim të numrit të fëmijëve, duke e vënë në rrezik funksionimin e shkollës që. Por emri i fshatit Cerrave është keqkuptuar nga Rama, që i ka thënë qytetarit, të mos ofendojë njerëzit. Dita e pare: Nisja nga Tirana te shtunen ora 15:00 drejt fshatit Tes te zones se Radomires, Diber, me nje ndalese te shkurter ne qytetin e Kukesit. Mbrapa, tue u njoftë mâ mirë e tue u 22Matish Shestani, Ernest Koliqi në mendimin e bashkëkohësve dhe studjuesve, Pegi, Tiranë, 2000, f. Auto Honda Civic Type R përditësohet me 180 kuaj fuqi më shumë. Krijimi i qendrave të fshatrave do të zhvillojë jetën komunitare. Dhe sigurisht -duke qenë një fshat i shekujve të shkuar- pranë varrezave ndodhet edhe kisha e fshatit. Kjo përbën shkelje të të drejtave, konfidencialitetit si dhe privatësisë së fëmijëve. Degë e gjeodezisë, që merret me përllogaritjet dhe me paraqitjen në shkallë të zvogëluar të sipërfaqes së tokës në rrafshe e në harta; përshkrimi e paraqitja e një vendi me relievin dhe me shtrirjen e tij. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Atje ata do te behen pjese e nje investigimi profesional ne lidhje me pasojat e aktivitetit te nxjerrjes se naftes ne fushat nafte-mbajtese te Patos-Marinzes. 3) Numri i tenderëve të pranuar: 4 IV. Hyrja e saj është e harkuar, ka një kryq bronzi mbi të, si dhe Krishtin e kryqëzuar mbi kryq. Disa figura reale si Demiri nga Peqini e ndonjë tjetër i ka trajtuar nga pozita subjektiviste. Profili i një mësuesi tipik të kohës. Ajo quhet “Xhamia e Gjin Aleksit” dhe është bashkë me disa varre të shenjta myslimane në mes të fshatit Rusan. 00538/1 dhe 00538 /3 (kullosë klasa 6 ), në zonën kadastrale Bob, komuna e Kaçanikut. 2) Data e planifikuar e nënshkrimit të kontratës 25. Kur i përmendëm vëllezërit Gërvalla, i pa ndashëm në këtë mes ishte edhe Remzi Ademaj, që gjat luftës ishte komandant i shtabit lokal të UçK-së për Prizren me seli në Vërri, i cili ra heroikishtë në afërsi të fshatit Nashec në gusht të `98-ës, e që Faridini i ruan me shumë respekt kujtimet për të, duke i arkivuar e. Përshkrimi i shkurtër: Asfaltimi i rrugëve brenda fshatit Gjyrkoc IV. 2 Abstrakt Projekti "Nevoja ime, vendimi im" implementuar nga Organizata Joqeveritare Community Building Mitrovica (CBM), përkrahur nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri të Hapur KFOS,. Nga shqyrtimi i materialeve të dosjes gjyqësore rezulton se paditësja Zoje Veliaj është banore e fshatit Qerret, Komuna Qerret, Rrethi Pukë. Shijaku në historikun e tij perfaqësohet si vendbanim i hershëm, ku ne hartën e disa vendbanimeve parahistorike të shqiperisë gjendet edhe “guri unik militar” i tij, i gjetur në afërsi të fshatit Sallmone prane lumit Erzen pergjate rruges Dyrrachium (Durres)-Lisus (Lezhe)dhe që i takon kohës së paleolitit të lartë (40. Para shumë vitesh babain e Cucës Gjinin e kishte akuzuar. Ndodhet pranë qendrës së fshatit Pezë e Madhe, vetëm pak metra larg shtëpisë muze të Babë Myslimit. Një nga ekzemplarët më të përkryer është padyshim ikonostasi i kishës ortodokse të fshatit Leusë të Përmetit, i punuar në fund të shekullit XVIII. Pershkrimi i Projektit. Kalaja e Rozafës në Shkodër është një prej kështjellave më të rëndësishme të Shqipërisë dhe objekti kryesor turistik në qytetin e Shkodrës. Gërmimet e para arkeologjike u bënë në vitet '89. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation. Doktori i fshatit, Benasisi, ka një zemër të plagosur, i cili, meqë ka vuajtur vetë është i aftë të reflektojë në një mënyrë kritike për shoqërinë në të cilën bën pjesë. TË DREJTAT E GRAVE. Nga parku mund te vizitohet disa guva dhe shpella mjaft interesante dhe me mjaft mister ne brendesi te tyre. Pershkrimi i tij u perpunua nga Lulzim Lul Rira me disa shtesa te vogla. • Lasgush Poradeci, Kroi i fshatit. Na falni po admini luan WoW dhe vetem kjo me frymezoi :P. “VAJZA E ZGJUAR” Ne nje fshat jetonte nje familje e perbere prej burrit,gruas dhe keta kishin nje djale te vetem. Biseda në komente. Bimët për krijimin e melhemit mbildhen fushat e fshatit Vellika Lukanja i cili gjindet në zëmër të parkut nacional të natyrës Mali i vjetër në tërritorin e Komunës së Pirotit. “Tue ndjekë zakonin që ka dalë e ka zânë vênd tash vonë në Shkodër, Doba, mbas fejesës, vinte për gjithë të dielë mbasdite me ndejë te e fejuemja. 000,00: Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje: 14. ishte shumë i vogël. dhe zvëndësimet u bënë prej fiseve me preajrdhje nga Hormova, Mashkullora, Picari. Bukurite e natyres shqiptare Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. Zyrtarisht, sipërfaqja e Zonës së Mbrojtur është 2,300 ha. K jo zone si krahine malore qendrore me vone eshte rajonizuar si pjese juglindore ne teritorin e Shqiperise. Thellësia e tij është tepër e madhe, arrin deri në 45 metra. Pershkrimi: Kisha e Shên Mitrit është ndërtuar nga muratorê vendas në vitin 1892 me gurë e llaç gëlqerie. Ndoshta e ka marre emrin nga familja Kreu i Zezajve e cila u zhvendos nga fshati Zezaj, sot fshati Puke. Por, të cekim se, edhe më parë si edhe para rënies nën sundimi osman, Gjakova e kishte statusin e fshatit, ishte qendër pazari. Ndaj, do t’i kthehem koherencës dhe panoramës së fshatit. Pershkrimi biologjik i ekosistemit te zones, malore Rrajce,Librazhd. Shkollën fillore e kreu ne vendlindje, ndërsa ate të mesme, Medresen e Mesme Alaudin në Prishtinë, Studime i vazhdoi në Kulijetut Da…. Pershkrimi Burimi i Drinit të Bardhë dhe Shpella e Radavcit janë vënë nën mbrojtje në vitin 1983, si monumente natyrore me sipërfaqe prej 89. PLANI I PËRGJITHSHËM I FSHATIT TË PAQES. Prona nr 305/136-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Kompetenca: Te lexojme Tema:Mrekullite e natyres shqiptare Lenda: Gjuha shqipe Klasa:VIa 2. Węglowa 1/3. , duke krijuar imazhin e parë të bëmave të historisë. 8 km kalon rruga nacionale Durrës - Kavajë. Tërësia e tipareve karakteristike e më të përgjithshme të dikujt, që përbëjnë figurën e tij dhe që e dallojnë nga të tjerët. Në një farë mënyre piktura fillon me incizimet në sipërfaqet e shpellave, për të vazhduar bashkë me skulpturën, mozaikun, afreskun, vitrazhin etj. nuk kemi ç’të hamë. 576 m), Sheldies (mali Sardonik i Barletit; për nga Shurdhahu) dhe Taraboshit (rreth 700 m) në perëndim dhe deti Adriatik. Lexo: “Në Shipskë të Voskopojës u zbulua një gropë me 170 kufoma”, Bashkimi i Kombit, 6 shkurt 1944, 1. Jeta e tij është në rrezik nga tregtari i fshatit Lami, dhe nga kryetari i komunës, ballisti Ibrahim Beu për shkak të një kali. Përshkrimi ose deskripsioni është një model që paraqet një fjalë, figurë, person, situatë ose një seri të ngjarjeve. Këto ngastra janë të kategorisë së tokë bujqësore. Profili i një mësuesi tipik të kohës. Vizita e komuniteteve të tjera me të cilat fëmijët janë njohur përmes librave, ilustrimeve, filmit, tregimeve, përrallave etj. 396, datë 21. Venë mbushin ujë vashat an'e mbanë, Cipëzën me hoja lidhur më-nj'anë; Cipëzën e bardhë, cipëzën e kuqe, Gushën si zëmbaku, buzët si burbuqe. “Në fshat jane 4-5 mjedise shërbimi si restorante dhe hotele, por edhe disa shtëpi që aplikojnë turizmin familjar. Lajmi i fundit nga Aktualiteti, Politika, Sporti, Showbizi, Shëndetësia etj. -9:00 – 11:00 – Mbjellja e fidaneve , luleve dhe vendosja e kantave. Atje ata do te behen pjese e nje investigimi profesional ne lidhje me pasojat e aktivitetit te nxjerrjes se naftes ne fushat nafte-mbajtese te Patos-Marinzes. 23:38 / E Mërkurë, 29 Prill. 60-122 Poznań. Pershkrimi i shtegut Qender Llogora-Qafa e Qezarit-Burimi i Ponaces. Burrat e fshatit harrojnë punën e obligimet tjera duke harxhuar paratë e fundit në seks dhe alkool. Toke per shitje ne Zvernec Vlore. Lajmi i fundit; Fokus; Lajme të tjera. Furgoni i Drejtorisë së Burgjeve në Tiranë është përplasur me një automjet. Banorët e fshatit e kanë kuptuar tashmë se perspektiva e Dardhës qëndron te zhvillimi turistik dhe po investojnë për ndërtime lokalesh shërbimi, hotele dhe restorante që po shtohen nga viti në vit. Enver Sherifi, prof. b)pershkrime te personazheve:emrat dhe veshket jane tipike arbereshe. When you use a browser, like chrome, it saves some information from websites in its cache and cookies. Book directly with owner - Shtëpia-ETNO HOUSE - GORSKI RAJ-21122, Kroacia,Velika Lešnica (Brod na Kupi), Private accommodation search for Velika Lešnica (Brod na Kupi). Ketu tregohet se si një vajzë e quajtur Cucë e formoi shkollën kundër analfabetizmit në Malësi. Në një farë mënyre piktura fillon me incizimet në sipërfaqet e shpellave, për të vazhduar bashkë me skulpturën, mozaikun, afreskun, vitrazhin etj. Një ditë Flutura, mësuesja e fshatit hipën në. 20 Regjisori e kompozitori i njohur Osman Mula i është përgjigjur ashpër, propozimit të ish-ministrit socialist Ilir Beqja, që kërkoi ulje të pensioneve suplementare në kushtet e pandemisë dhe dëmtimit të ekonomisë. Tatiana ka dalluar tek Onjegini ate qe ai nuk pershtatet dot me jeten e fshatit, ate qe e shoqeron kudo merzia, pakenaqesia, por ajo nuk lodhet ta gjeje burimin e kesaj ndjenje. Veprohet kështu: një masë ose gotë niseshte, një masë osë gotë sheqer, ndoshta pak më shumë, sipas dëshirës, një masë ose gotë vaj, pak më pak, jo rrafsh. Lajme, Shqip, Analiza letrare, Ese, Programe, Libra, Fjalor, Përkufizime, Fjalë të urta, Mjekësi, Shëndetësi. Venë mbushin ujë vashat an'e mbanë, Cipëzën me hoja lidhur më-nj'anë; Cipëzën e bardhë, cipëzën e kuqe, Gushën si zëmbaku, buzët si burbuqe. Drepanocitoza (angl: sickle cell disease) 1. Stani ku ka pushuar dhe ndenjur. Investime të tjera për qendrat e fshatrave na presin. 30-31 tetor 2009, në Prishtinë. e diellit (prozë) • Mihal Hanxhari, Elegji për Kosovën (poezi) • Nehas Sopaj, Magjia e shndërrimit. 2018 11:43:16 Copy of Paramasa me parallogari per rruget ne Hajvali 02. "Në fshat jane 4-5 mjedise shërbimi si restorante dhe hotele, por edhe disa shtëpi që aplikojnë turizmin familjar. In: Iliria, vol. 396, datë 21. Ndodhet në afërsi të fshatit Theth, komuna Shalë e rrethit të Shkodrës, në lartësinë 900 m mbi nivelin e detit. 30€ Vlera e bashkëfinancimit nga IOM / nëse ka 88,415. Dihet vetem se ky autor i panjohur ishte nga Ravena e Italise dhe prandaj u quajt Anonimi i Ravenes. Vlash Zaka një fshatar i varfër dhe jetim, ushqehet duke kapur kuaj në pyll. Komogllavë 04. Shkollën fillore e kreu ne vendlindje, ndërsa ate të mesme, Medresen e Mesme Alaudin në Prishtinë, Studime i vazhdoi në Kulijetut Da…. Në funksion të tij do të jetë parku më i madhi ujor në Shqipëri e më tej. Ky roman është një vepër fantastike, ku fantazia e shkrimtarit ndizet nga e kaluara e popullit tonë, po edhe nga një shpellë në bregdetin himariot, në brigjet e Jaliskarit të fshatit Dhërmi, vendlindja e autorit, për të cilën kishte dëgjuar gjëra fantastike e magjike qysh kur ishte fëmijë. H-2: Variablat fiziologjike ndryshojnë në mes nxënësve të qytetit dhe të H-3: Dimensionet antropometrike të nxënësve të moshës 7-8 vj. Në total, tërë fshati ka rreth 600 shtëpi, ku rreth 300 janë në Dhërmi, 150 në Gjilek dhe 150 në Kondraq. Vizita e bibliotekës së qytetit 5. Harku më i madh ka hapësiren 21. Qysh në themelimin e tij, qyteti i Elbasanit ishte i njohur ndër bullgarët me emrin Koniuh. Në vitin 2009, pas hulumtimeve të gjera bërë në vend, përparësi u jepet mishërim parë. dyzuara, ngjarje të çuditshme, të cilave iu përgjigjet një. Toke per shitje ne Zvernec Vlore. Enët e mira rumune janë me çmime mesatare. Fshati i Paqes është një realitet që lindi nga dës. 60-122 Poznań. ) ngrihet kisha e pelegrinazhit Shna Ndoj “Shen Antoni “ e cila çmohet shumë dhe nderohet si nga. Ky idhnohet (prishet) dhe kishte shkuare ne Stullce, e jeton nje kohe aty, e deri sa i ndjek shkau i shkines e rikthehet perseri ne Fshatin Mramor. U dallua për nivelin e lartë të interpretimit, si të pjesëve vokale klasike, ashtu edhe të këngëve popullore të përpunuara dhe të stilizuara, si:. pub is worth reading. 2015 Data e nënshkrimit të aneks Marrëveshjes së Mirëkuptimit Totali i vlerës së zotuar nga MAPL 17,000. 03/L-048 për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësitë i plotësuar dhe ndryshuar me Ligjin Nr. Kompleksi eshte e pozicionuar rreth 90m ne vije ajrore, ne perëndim te superstradës Durrës – Kavajë dhe rreth 400m larg nga. 00 4933701293397. Vlash Zaka një fshatar i varfër dhe jetim, ushqehet duke kapur kuaj në pyll. 52 mins ago LipjaniNews. majerit termi Medua, lidhet me emrin antik te qytetit Medeon - Meduni i sotem, ne bregun dalmat. Gremja është vendbanim i hershëm, kjo dëshmohet edhe […]. 45 € Vlera e bashkëfinancimit nga komuna / nëse ka Kontrata. Ka qenë viti 1963 kur disa fëmijë nga lagjja Qafë-Vorrës e Shëngjergjit shkuan në shkollën e fshatit fqinj, Kalor, ku i priste një mësues fjalëpak, i qeshur dhe i matur, i cili do t’iu mësonte abc-në. Përgatitja dhe Faza e Aprovimit Data e nënshkrimit të Marrëveshjes së Mirëkuptimit 23. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. Nächster Artikel: Kontributi i Shoqates Miratoca jone. Po atehere Rama i vogel i Ramusheviqe ishte udheheqes i fshatit i cili nuk kishte ditur shkrim e lexim por veq se e kishte diture te fliste gjuhen turke ky ishte emruare ne ate poste. Në lashtësi në kodrën pranë fshatit Babunjë shtrihej qyteti i Arnisës, ai ndodhej midis dy qyteteve të mëdha antike, Apolonisë dhe Dyrrahut. i mirëpritur në boten time, ku mendimet dhe kujtimet bien papritur si yje te ndezur në netët e nxehta të gushtit, në mes të dëshirave të fshehura nën lëkurë, për të festuar iluzionet per ata qe ende kane fuqi të ëndërrojnë dhe përpiqen çdo ditë për të realizuar dëshirat e tyre. Gazetarët e "Fiks"-it janë ndalur në dy momente: E para, në një gjimnaz në Peqin, ku mësimi zhvillohet veçmas për nxënësit e fshatit dhe qytetit. 000-6000 vjet p. Pershkrimi biologjik i ekosistemit te zones, malore Rrajce,Librazhd. Koncepti i Biznesit Social mundësi punësimi për disa të rinj dhe gra të fshatit, si dhe rrise te ardhurate e grave te Tushemishtit permes shitjes se produkteve tradicionale (kryesisht produkte atizinati dhe agroushqimore) dhe te ardhurave te tyre. edhe këngët popullore të përpunura nga kompozitori Kristo Kono me poezi të Lagush Poradecit si p. FZHM- Fondi Zhvillimor i Mirëbesimit; 1. Sqarojmë se ky libër i kadastrës ka lidhje me tokën në qendër të fshatit Sauk, e cila sikurse thamë më sipër është njohur në bashkëpronësi të vëllezërve Jusuf dhe Nuredin Brahja nga Gjykata e Faktit me Vendim nr. Rruga ku ka kaluar Enver Hoxha. Shyqyri Haxha. Ndodhet përballë fshatit Krongj, 45 m nën nivelin e luginës së Drinos dhe është shkarkim kryesor i alit të Gjerė. Węglowa 1/3. Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëherit qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin e cel. Shkolla në mes të fshatit tani shëndriste si një lule e bukur dhe i kishte ndërruar pamjen fushës së Milimerit. 576 m), Sheldies (mali Sardonik i Barletit; për nga Shurdhahu) dhe Taraboshit (rreth 700 m) në perëndim dhe deti Adriatik. Djalin e terheq shume germadha e erret e keshtjelles ogurzeze ku thuhet neper fshat se banonte nje fantazme. Emertimi i fshatit tone na jep te drejten te themi se vitet 1018-1118 Radhima ka ekzistuar si fshat. Daut Gashi, banor i fshatit Dardhishtë, thotë për gazetën “Zëri” se me vite të tëra kanë bërë ankesa tek institucionet e nivelit lokal, por dhe atij qendror, mirëpo nuk ka pasur reagim nga ana e shtetit për ndotjen e madhe që e shkaktojnë termocentralet e KEK-ut. Ai është burimi më i madh dhe më interesant ndër 18 burimet që shpërthejnë rrëzë malit të Gjerë. Fshati i Paqes është një realitet që lindi nga dës. Botim i veçantë me rastin e «Kuvendit të parë të studimeve Ilire» mbajtur në Tiranë me 15-21 Shtator 1972. TOPOGRAFI f. Pershkrimi i Workshop-it Pjesemarresit e pranuar do te kalojne 2 dite me aktivitete raportimi nga terreni ne Fier. Dihet se me mijëra njerëz kalojnë orë të tëra e disa edhe me vite të tëra në botën “virtuale” apo. Gjthashtu në skicë shihen edhe disa pamje që paraqesin vlerat historike, kulturore e tradicionale sikurse janë. Ajo ka pamje mjaft tërheqëse, sidomos në kohë me diell. Përshkrimi Kryeziu eshte fshat i madh ne N/prefekturen Puke, perfshihet ne komunen Qaf Mali. Blerësi: KUVENDI KOMUNAL LIPIJAN: Kodi/Numri: 2020/613-20-1061-5-2-1/B05-0003382: Emërtimi: Asfaltimi i rrugicave në fshatin Gllogoc: Lloji i dokumentit*. 9385, datë 4. Vendodhja e Pronës: Prona është e pozicionuar rreth 3 km në perëndim të qytetit të Kavajës. Ky është përshkrimi më i mirë për shkollën 9 vjecare ?Sali Zaimi? të fshatit Vërlen të Devollit nga një prej 50 nxënësve që mësojnë atyPamjet nuk kanë nevojë për më shumë komenteKushtet e vështira ku ndjekin procesin mësimor nuk i kanë dekurajuar këta fëmijë të jenë nxënës. Shipkovica është njëri ndër fshatrat më të mëdhenj në malësinë e Sharrit. 245/22 , në adresën: Dushk, Lushnje. K jo zone si krahine malore qendrore me vone eshte rajonizuar si pjese juglindore ne teritorin e Shqiperise. Ujërat që rrjedhin këtu janë ujëra të pastra, të pijshëm, që formojne burimet e grykës të Lugjeve. Me shume opsione si abonimi, diskutime dhe postimi i veprave i jep mundesi nxenesve te shprehin talentet e tyre ne mbare boten, por ne kete menyre edhe nxenesit qe nuk jane te talentuar ndimohen!. Romani ,,Rruga e shtëpisë sime” kritikë letrare apo analizë letrare Në romanin e fundit, ,,Rruga e shtëpisë sime”, Nazmi Rrahmani sjell temën e fatit të çrrënjosjes së njeriut tonë, fatin e braktisjes së dhunshme të trojeve dhe të votrës së vet. Te ineteresuarit te me kontaktojne ne cdo koh nga ora 8:00 deri ne 22:00. Përmbajtja e romanit është shpërndarë në pesë pjesë. 0 është organizatë e pavarur mediale, ndër të parat e këtij lloji, e cila e përfshin shoqërinë në diskutime thelbësore. Natyrisht me dhimbje e nderim për të rënët dhe me dënim të shprehur e të nënkuptuar të vrasësve. Dodë Gega, Filip Marashi etj. Blerësi: KUVENDI KOMUNAL LIPIJAN: Kodi/Numri: 2020/613-20-1061-5-2-1/B05-0003382: Emërtimi: Asfaltimi i rrugicave në fshatin Gllogoc: Lloji i dokumentit*. Shpella e Pirogoshit Shpella e Pirogoshit gjendet në Berat pranë fshatit Radesh, në një lartësi prej 450 metrash. Budina Dhimosten. Shtepia ka nje ndertim karakteristik me gure dhe dru ne stilin e zones ku kati i pare eshte i perbere nga dy ambjente qe kane sherbyer si depo mjaft te. Kati perdhe: 50. Në roman idealizohet jeta e fshatit Dhrimarë. Shkollën e mesme e kreu në Janinë, në gjimnazin e njohur “Zosimea”. Dita e dyte: Nisja heret ne mengjes per te ngjitur majen e Korabit. Pershkrimi: Duke filluar nga sheshi ne qender të qytetit të Çorovodës pershkohet nje rruge e paasfaltuar e cila pershkon vendin pergjate lumit. Ajo është e madhe, me mure të lartë, të ndërtuar me gurë të lëmuar mirë. Albtranslator a shelter of my thoughts. Si në përvjetorët e kaluar, u bë ceremonia përkujtimore, e cila u pasqyrua edhe në televizor e në shtyp. Qdo sygjerim, apo kritikë e juaja eshte e mireseardhur. 396, datë 21. Shuma prej 512 mijë e 936 eurove është nxjerrë nga bankat jashtë vendit nëpërmjet 16 transaksioneve të dyshimta. Ai quhej Prend Frrok Ndoci dhe ishte nga Sukaxhia. 20 Regjisori e kompozitori i njohur Osman Mula i është përgjigjur ashpër, propozimit të ish-ministrit socialist Ilir Beqja, që kërkoi ulje të pensioneve suplementare në kushtet e pandemisë dhe dëmtimit të ekonomisë. Book directly with owner - Shtëpia-ETNO HOUSE - GORSKI RAJ-21122, Kroacia,Velika Lešnica (Brod na Kupi), Private accommodation search for Velika Lešnica (Brod na Kupi). Antaresim Albania Holidays eshte anetar i: Albanian Tour Operator Association; 1 DMC World; Internationaler Bustouristik Verband ; Per te pare certefikatat, licensat dhe antaresimet e Albania Holidays, ju lutem klikoni ketu. Por, megjithatë, kësaj radhe…. Nga burimet sllave e greke të shek. 0 është organizatë e pavarur mediale, ndër të parat e këtij lloji, e cila e përfshin shoqërinë në diskutime thelbësore. Kjo për faktin se krijimet e tij ishin të tilla që kuptoheshin lehtë nga çdo lexues dhe çdokush […]. Qendra është pajisur me ndriçimin e nevojshëm, me vende parkimi, stola dhe pemë të reja dekorative. >>Përparimi i grave dhe arritja e barazisë mes grave dhe burrave është çështje e të drejtave të njeriut dhe kusht për drejtësinë sociale, dhe nuk duhet të mbahen të izoluara si probleme të grave. kushtuar hyjneshës Demetra. 2018 11:43:16 Copy of Paramasa me parallogari per rruget ne Hajvali 02. Blerësi: KUVENDI KOMUNAL LIPIJAN: Kodi/Numri: 2020/613-20-1061-5-2-1/B05-0003382: Emërtimi: Asfaltimi i rrugicave në fshatin Gllogoc: Lloji i dokumentit*. Personazhet e historisë janë të shumtë: nipër, fëmijë, vëllezër, me hidhërimet e tyre, ndryshimet e gjeneratave, fantazitë e papërmbushura, vitalitetin e burrave dhe mençurinë e grave të Macondos. Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëherit qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. Dihet vetem se ky autor i panjohur ishte nga Ravena e Italise dhe prandaj u quajt Anonimi i Ravenes. RAPORT VLERËSIMI 3 Prona: Pasuria nr. PROJEKT TEMA :PERSHKRIMI I VENDIT TE ORIGJINES KLASA: X—K LENDA:LETERSI PUNOI:ANXHELA GJINI PRANOI:ALKETA KRYEZIU 2. Ketu tregohet se si një vajzë e quajtur Cucë e formoi shkollën kundër analfabetizmit në Malësi. Të dhëna mbi objektin: "Ndërtimi i linjës së trasmetimit dhe depos së ujit në fshatin Drenovë". Gjakova, kështu qëndroi me një status të këtillë gjerë më 1582. Vijnë vashat valle-valle, gushë-e-gji stolisura). Pershkrimi i Projektit. Monumente shqipetare,Muze dhe keshtjella shqipetare. Në bazë të defterit të vitit 1571, Gjakova është ende fshat. Kompleksi eshte e pozicionuar rreth 90m ne vije ajrore, ne perëndim te superstradës Durrës – Kavajë dhe rreth 400m larg nga. Në muret e rrethimit hapen por vetëm njëra më ka lënë mbresa të tri dyer: Dera e Fshatit nga jugu, Dera e pashlyeshme në kujtesë si asnjë tjetër. Trualli eshte shume I pershtatshem per qdo lloj biznesi sepse eshte direkt i ngjitur me rrugen kryesore magjistrale ferizaj prishtine dhe me rrugen e fshatit. “Në fshat jane 4-5 mjedise shërbimi si restorante dhe hotele, por edhe disa shtëpi që aplikojnë turizmin familjar. Liqeni i Batllavës është një liqe i cili ndodhet në territorin e komunës së Besianës fare pranë fshatit Orllan. Aty pranë ka një shumëllojshmëri të plazhit dhe 8 minuta më këmbë për të më e afërt e nevojshme. 1 ADRESA E PRONËS Prona objekt vleresimi ndodhet ne perendim te fshatit Dushk, Lushnje, rreth 2 km ne. Unë kam inspektuar përgjatë këtyre ditëve përroin e fshatit Rrëmenj,që bashkohet me atë të fshatit Starovë. I pari shkrimtar qe e permend ne mesjete emrin. Malet dhe kodrat e kesaj zone kane pak a shume te njejten lartesi mbi nivelin e. 1/2011, 1/2012, 1/2014, 12/2014 i 2/2018). PROJEKT TEMA :PERSHKRIMI I VENDIT TE ORIGJINES KLASA: X—K LENDA:LETERSI PUNOI:ANXHELA GJINI PRANOI:ALKETA KRYEZIU 2. Ishte për këta fshatarë një gjë e shejt, kur ishte në pyetje puna rreth këtij lumi. Węglowa 1/3. 2017 Data e nënshkrimit të Aneks Marrëveshjes së Mirëkuptimit Totali i vlerës së zotuar nga MAPL 74,000. Personazhet e historisë janë të shumtë: nipër, fëmijë, vëllezër, me hidhërimet e tyre, ndryshimet e gjeneratave, fantazitë e papërmbushura, vitalitetin e burrave dhe mençurinë e grave të Macondos. Nga Agim Janina “Maro Konda”. Esse si i kalova pushimet dimrore Top vendeve me vlera turistike per te vizituar ne Tirane dhe qytete te tjera shqiptare. Gjithsecila ka dhomen e ndenjes te bollshme ne katin perdhe dhe 2 dhoma gjumi me nje verande te bukur ne katin e pare Organizimi i vilave katershe eshte nje zgjedhje inovative dhe e pershtatshme per nje game te gjere klientesh, kjo sepse hapsirave ju eshte dhene nje dimension i. pershkrimi i vendit te origjines (elbasani) 1. Gjatë shekujve në vazhdim njerëzit e fshatit zbritën poshtë në rrëzë të kodrës dhe krijuan qytetin e Pogradecit, përgjatë bregut të Liqenit të Ohrit. Grup autorësh LIBËR PËR MËSUESIN Abetare e përbashkët Shqipëri - Kosovë. Aty jetuan dhe vepruan shkrimtarët bektashianë si Dalipi e Shahini. Kush e ka prek iu ka kajt nana", thonë një banor i fshatit Marinë. Të dallojë anën artistike të arkitekturës e të mjedisit rrethues. Kur djali u rrit dhe u be per t’u martuar,prinder it i thane per ta fejuar por atij nuk i mbushej mendja per asnje nga vajzat e fshatit,dhe ne fund i ati dhe e ema hoqen dore dhe e lane qe te fejohej me ke te deshironte. ''Kjo është dicka normale, dhe ata janë pjesë e jetës normale në komunitet'' - shton më tej ai. Në këtë shesh do të funksionojnë dyqane, në të cilat destinacioni i shumicave prej tyre do te tregtojnë produkte artistike tradicionale shqiptare. Përshkrimi përgjithshëm i fshatit-Fshati Bujan gjendet në komunën e Lypjanit ,magjistaralja Prishtinë Prizeren , rruga Lipjan Shtime,kilometri gjashtë në të djathtë , Fshat në të cilin gjinden rreth 100 shtepi,me "655 banorë "1 me një kulturë bujqësore deri diku të zhvilluar,dhe me tokë të punur rreth 220 hektar e cila punohet më shumë veshtërsi ,sidhe me një papunsi. Atje ata do te behen pjese e nje investigimi profesional ne lidhje me pasojat e aktivitetit te nxjerrjes se naftes ne fushat nafte-mbajtese te Patos-Marinzes. Gjerdeku pasqyron zakonet martesore të fshatit. Enët e mira rumune janë me çmime mesatare. Il Capo Dei capi eshte nj mini-serial gjasht pjes e q debutoi n Canale5 n mes t tetorit dhe n ntorit 2007, n Itali. "Historia e gruas së fotografit” është emri me të cilin e njohin të gjithë, ato pak herë që e përdorin, por, në të vërtetë, ajo është edhe historia e vetë fotografit, ose më saktë, është historia e teorisë së tij mbi rëndësinë e gjërave të vogla. Përbrenda kufijve të fshatit, përfshiheshin trojet e banesave e përqark tyre oborret e kopshtijet, pastaj vinin arat ose tokat e punuara dhe më tej kullotat dhe pjesa e malit a e pyllit, që i përkiste fshatit. "Cuca e Maleve" trajton nje temë e cila kishte ndodhur në fshatrat e malësisë. Sipërfaqja totale e fshatit : 97 hektarë. Sipas standardeve fillestare të atyre që e përfaqësonin UÇK'në në ato anë, ose që flisnin në emër të UCK'së, gjysma e fshatit ishin njerëz të dyshimtë. Qendrave Administrave Cerrave ndau disa herë ndihma dhe punonjësit i ndajnë sipas qejfit. Ketu tregohet se si një vajzë e quajtur Cucë e formoi shkollën kundër analfabetizmit në Malësi. Kur i përmendëm vëllezërit Gërvalla, i pa ndashëm në këtë mes ishte edhe Remzi Ademaj, që gjat luftës ishte komandant i shtabit lokal të UçK-së për Prizren me seli në Vërri, i cili ra heroikishtë në afërsi të fshatit Nashec në gusht të `98-ës, e që Faridini i ruan me shumë respekt kujtimet për të, duke i arkivuar e. 2018 Data e nënshkrimit të aneks Marrëveshjes së Mirëkuptimit 11. Për kriteret e transferimit dhe të përdorimit të pyjeve nga njësitë e qeverisjes vendore. fshatit Partesh. Xhamia është ndërtuar mbi rrënojat e një kishe në shekullin XVII-të dhe është ende funksionale. Portreti i klasës punëtore shqiptare. “Shtepia eshe ne mes te fshatit dhe krejt fshati kalon andej. Trualli posedon infrastrukturen e plotë dhe ka një siperfaqe prej 5 Ari në total. kryesore të fshatit dhe rrugëve të mbetura në fsh. Pershkrimi i Projektit. Përgatitja dhe Faza e Aprovimit Data e nënshkrimit të Marrëveshjes së Mirëkuptimit 12. Fshati turistik ka një gjatësi ujore detare rreth 1200 metra Lloji i plazhit: Ranor. TIRANE- Një nga perlat e natyrës shqiptare, tepër e lakmuar prej vizitorëve që rendin nëpër Shqipëri është edhe “Syri i Kaltër”. Sapo largohesh nga parku shfaqet bukuria natyrore e fushave edhe e kodrave te larmishme te fshatit Tushemisht qe nga larg te japin pamjen e nje peisazhi te pikturuar e te mahnitshem. Ai ndodhet përballë fshatit Krongj, 45 metra nën nivelin e luginës së Drinos. 2017 Data e nënshkrimit të Aneks Marrëveshjes së Mirëkuptimit Totali i vlerës së zotuar nga MAPL 74,000. Cilat janë llojet e rrimave?. KultPlus ju sjellë poezinë "Lamtumirë, vendet e mia", poezia prekëse e Gjergj Fishtës. Banorët e fshatit e kanë kuptuar tashmë se perspektiva e Dardhës qëndron te zhvillimi turistik dhe po investojnë për ndërtime lokalesh shërbimi, hotele dhe restorante që po shtohen nga viti në vit. të krimbit të mëndafshit në. Enver Sherifi, prof. Por qysh atëherë ai vendosi t’i festonte Krishtlindjet në atë fshat të Zvicrës. Mbi të gjitha, ekziston një …. Në poezinë “Kroi i fshatit tonë” poeti përshkruan vetitë e kroit por e përshkruan edhe dashurinë që e identifikon me kë? 26. Një kuriozitet më vete përbën një xhami që i kushtohet një të krishteri. Sot kur bota reale po “reprezentohet” nga bota virtuale, këto pikëpamje janë mëse relevante. dyzuara, ngjarje të çuditshme, të cilave iu përgjigjet një. Të më bëjë këtë. "Pershkrimi i nje peisazhi me ane te epiteteve dhe krahasimeve. Asfaltimi i rrugës së fshatit Elezaj Asfaltimi i rrugës së fshatit Koxhaj - Faza e II-të Asfaltimi i rrugës në lagjet Mursel dhe Kolsh, në Doganaj Asfaltimi i rrugës nga Mulliri i Kuq deri në Lagjen Koraq, në fshatin Kovaçec Asfaltimi i rrugës së fshatit Gjurgjedell. ajo ndodhet pikërisht aty lart. Burimet e financimit – grantet qeveritare, të hyrat vetanake, të hyrat e dedikuara, të hyrat nga AKP-ja dhe financimet nga huamarrja; 1. com tag:blogger. Përfaqëson një ujëvarë me lartësi rreth 30 m. Biseda në komente. Ekziston vetëm një restorant në Village Museum Bukuresht, ku mund të gjeni ushqim tradicional Rumun. Węglowa 1/3. Liqeni i Batllavës është i thellë maksimum 48 metra. Sipas disa dijetareve te tjere emri Medea eshte nje jehone e mitit te argonauteve dhe te princesesh Medea te Kolkites, gjate shtegtimit ne Adriatik nga Ulqini deri ne ishullin e Korfuzit. Thellësia e tij është tepër e madhe, arrin deri në 45 metra. Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin e cel. will vullnetin investment investime reduction uljen agent agjent breadth gjerësinë creative krijues considered konsiderohej call thirrja built ndertua. Toka ka formen e rrumbullaket ne pole e shtypur ne ekuator e zgjeruar dmth. Ka dhomën e ndenjes në katin përdhe dhe dy dhoma gjumi me një verandë të bukur në katin e parë. Ndoshta jo më shumë se 10 km. Ishte Thanasi, që i kishte folur për shpellat dhe varrin e një ushtari të huaj të vrarë gjatë luftës, për të cilën shrkruante dhe një gazetë e Korçës fill pas “Luftës së Madhe” por askush nuk e dinte se ku gjendej ai vend. [email protected] Me dhimbje ajo pohon jeten e vaket, pa gezime e gjalleri te fshatit. Burimi i lumit të Bistricës, që përshkon një pjesë të jugut të Shqipërisë, i shëmbëllen. Shiko pamjet e çastit, lexo recensat më të fundit të klientëve dhe krahaso vlerësimet për Fruit Link Mania. Manastiri dhe Kisha e Shen Kozmait u ndertua ne vitet 1814-1815 me porosine dhe ndihmen e Ali Pashe Tepelenes per nder te Kozma Etolit. Çmimi 12000€=1ari - 100m2 Tel +38345569599. Fjala gjeografi rrjedhe nga fjala e vjeter greke GEO-Toke dhe GRAFIEN pershkrim -dmth. 2005 “Për pyjet dhe shërbimin pyjor”, me propozimin e Ministrit të Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave, Këshilli i Ministrave. 27€ Kontrata. Te ineteresuarit te me kontaktojne ne cdo koh nga ora 8:00 deri ne 22:00. Pershkrimi i Workshop-it Pjesemarresit e pranuar do te kalojne 2 dite me aktivitete raportimi nga terreni ne Fier. Bullgarët janë vendosur atëhere me forcë në fshatin Babje që gjendej në rrugën drejt Ohrit. E zgjati kokën të shohë. Sipas standardeve fillestare të atyre që e përfaqësonin UÇK'në në ato anë, ose që flisnin në emër të UCK'së, gjysma e fshatit ishin njerëz të dyshimtë. Te flasim pak per mjedisin e paster te ketij fshati;ky fshat ka nje lum ,ka ambiente te pasterta dhe vendi ka. Duke përvetësuar disa gjuhë, si greqishten e vjetër e të renë, latinishten, frëngjishten, italishten e persishten, Naimi mori bazat e botëkuptimit të vet dhe njohu poezinë e Europës e të Lindjes. Furgoni i Drejtorisë së Burgjeve në Tiranë është përplasur me një automjet. Book of Proceedings Fourth International Conference on: Education and Social Sciences- Challenges towards the Future 2017 (ICES IV- 2017) 16 December 2017 Organized by International Institute for Private-. Në muret e rrethimit hapen por vetëm njëra më ka lënë mbresa të tri dyer: Dera e Fshatit nga jugu, Dera e pashlyeshme në kujtesë si asnjë tjetër. Romani ,,Rruga e shtëpisë sime” kritikë letrare apo analizë letrare Në romanin e fundit, ,,Rruga e shtëpisë sime”, Nazmi Rrahmani sjell temën e fatit të çrrënjosjes së njeriut tonë, fatin e braktisjes së dhunshme të trojeve dhe të votrës së vet. Zhaneta ANDREA. Vizitorët shikojnë dhe prekin me sytë dhe duart e tyre jetën tipike të fshatit. flutur (prozë) • Moikom Zeqo, Onufri dhe bariu (prozë) • Anton Nikë Berisha, E Bukura e. Është një luginë shumë piktoreske ku nga një burim i kaltër del një ujë i kristaltë. Sikurse ndodh rëndom me çdo person që emërohet në një vend të […]. Shyqyri Haxha. 0 është organizatë e pavarur mediale, ndër të parat e këtij lloji, e cila e përfshin shoqërinë në diskutime thelbësore. LMFPP – Ligji Nr. Ju mund të mendoni se po them për ndonjë shtëpi. com/profile/07165769094700516888 [email protected] Bukurite e natyres shqiptare Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. 000,00 49 45000000-7 Asfaltimi I rrugicave në Bablak dhe rrugicave të mbetura në fsh. raporti mes fshatit dhe qytetit28. Sipërfaqja totale e fshatit : 97 hektarë. Ç'janë krahinorizmat e dialektizmat? Termat "dialektizëm" e "krahinorizëm", akademik Jani Thomai i përkufizon kështu: "Mund të pranojmë me marrëveshje një kriter dallues të përafërt ndërmjet dialektizmave e krahinorizmave: kur fjala, që nuk e ka gjuha letrare, gjendet vetëm në një të folme ose në të folmet vetëm të një krahine, të merret si krahinorizëm. 5 m dhe lartësi 12 m. Bashkia Poliçan ka përfunduar rikualifikimin urban të qendrës së fshatit Mbrakull. ajo ndodhet pikërisht aty lart. 45 € Vlera e bashkëfinancimit nga komuna / nëse ka Kontrata. Një kuriozitet më vete përbën një xhami që i kushtohet një të krishteri. Shes gjela te fshatit jan shum tmir siq po shihen ne foto jan bio. 1994 dhe iu është kthyer truall i lirë në pjesë të barabarata për Jusuf dhe Nuredin Brahja, me. Trualli posedon infrastrukturen e plotë dhe ka një siperfaqe prej 5 Ari në total. 2018 11:43:16 Copy of Paramasa me parallogari per rruget ne Hajvali 02. MD Kjo poezi mbahet si nje nga kryeveprat e Serembes. Pershkrimi biologjik i ekosistemit te zones, malore Rrajce,Librazhd. 0 është organizatë e pavarur mediale, ndër të parat e këtij lloji, e cila e përfshin shoqërinë në diskutime thelbësore. raporti mes fshatit dhe qytetit28. PRONARI: Volalba shpk 1. Përshkrimi i Aseteve Ndërtesat dhe tokat Aseti i ofruar për shitje përbëhet nga toka bujqësore në sipërfaqe prej 24334 m2 (2ha 43ari 34m²), e përshkruar sipas parcelave me nr. Por qysh atëherë ai vendosi t’i festonte Krishtlindjet në atë fshat të Zvicrës. Ka nje zhvillim gjatësor me ngritje prej 10° me gjatësi 79 m në fund degëzohet në dy drejtime të ngushta. Ajo nuk ka pushtuar asnjë copë toke ,as është dashur që me ndonjë. Zona e mbrojtur e Rrajces, ben pjese ne parkun kombetar, malor-''Shebenik-Jabllanice". Ajo është e madhe, me mure të lartë, të ndërtuar me gurë të lëmuar mirë. Lajmi i fundit; Fokus; Lajme të tjera. Programi (Agjenda ) i mbajtjes së tubimeve përkujtimore, për shënimin e 20-të vjetorit të masakrave të vitit 1999, të bëra nga forcat serbe në fshatrat Fortesë, Celinë, Brestoc, Krushë e Madhe. Përbrenda kufijve të fshatit, përfshiheshin trojet e banesave e përqark tyre oborret e kopshtijet, pastaj vinin arat ose tokat e punuara dhe më tej kullotat dhe pjesa e malit a e pyllit, që i përkiste fshatit. Përshkrimi ose deskripsioni është një model që paraqet një fjalë, figurë, person, situatë ose një seri të ngjarjeve. Ndodhet përballë fshatit Krongj, 45 m nën nivelin e luginës së Drinos dhe është shkarkim kryesor i alit të Gjerė. Shitet vilë tek Gjiri i Lalzit, Durrës. Nder vite eshte quajtur "Embleme Qyteterimi". b-Pjesa tjetër e mbulesës pyjore të vëndit d. APEX-TRANSPORT SH. Sipërfaqja totale e fshatit : 97 hektarë. Asim Cenaj: Dhe keshtu ,edhe sot e kesaj, Shtepia e Fshatit ne Lloqan mbetet vend per zhvillimin e cdo aktiviteti. Ky idhnohet (prishet) dhe kishte shkuare ne Stullce, e jeton nje kohe aty, e deri sa i ndjek shkau i shkines e rikthehet perseri ne Fshatin Mramor. Shitet klysh i sharrit rojse per oborr mosha dy muj e gjys edhe viber +38345202403. Apartamenti eshte 1+1 me çertifikate pronesie te rregullt, i mobiluar me mobilje shume cilesore. Ne kemi tentuar herë pas here të sensibilizojmë banorët e fshatrave për të mos i hedhur mbetjet, por asgjë nuk ndryshon. Ai ka nje ambient freskues,ky eshte nje fshat ku te njerzit jan shum punetor ata mbjellin ;patate,domate,tranguj,karrota,speca,lakra etj. Nga vitet 1990 deri në ditët tona, shumë projekte dhe plane kanë propozuar të zgjerojnë këtë sipërfaqe, për sa kohë ky zgjerim është i dobishëm për qëllime konservimi dhe për përdorimet afatgjata të resurseve të zonës nga komuniteti lokal. Fshati apo Katundi sipas fjalorit shpjegues të gjuhës së sotme Shqipe, është një qendër e vogël (ose më e madhe) banimi, ku njerëzit merren kryesisht me bujqësi dhe me blegtori ose qendër e vogël ku banojnë përkohësisht grupe njerëzish që kryejnë një veprimtari të caktuar. Ndodhet ne qender te fshatit Hormovë te rrethit te Tepelenes. Portretizon heroin e ditëve tona. Në foto janë: Në këndin e djathtë: Hoxha i fshatit, në këndin e majtë: shërbyesi i shkollës, në qendër të fotos nga e djathta: mësuesi Ibrahim Shingjergji, ngjitur me të drejtori i shkollës, pas tij mësuesi Skënder Sejdini dhe në krye mësuesi Halit Muça. Fundi i këtij çrregullimi vjen me kryengritjen e grave të cilat e djegin kafenenë dhe duket se e rikthejnë jetën në fshat në normalitet😉 Tag shokun/shoqen që e ka mundësin e fundit për ta shikuar këtë super-komedi🤗 #. Shes 1 dynym toke ne te hyre te fshatit Byshek. Portreti i njeriut të punës. Kur e fillova ta lexoj kete roman e fillova me nje h. të fshatit. 1, Windows Phone 8. Mbi faqet e pjerrëta të kodrës ngrihen muret rrethuese të cilat zënë […]. Pershkrimi: Duke filluar nga sheshi ne qender të qytetit të Çorovodës pershkohet nje rruge e paasfaltuar e cila pershkon vendin pergjate lumit. Gjatesia: 7. Analiza, interpretimi, vlerësimi. Kosmografia perbehet prej 5 librash dhe perbledh nje liste prej 5300 emrash gjeografike qe. Coroneli e 1668 Sopotto Pershkrimi Kodra e Sopotit, mbi të cilën ngrihet kalaja. Bejta: Kërkojmë heqjen e izolimit, 90% e fshatit është e izoluar pa nevojë! 23:58 / E Mërkurë, 29 Prill. Kontribuesi: Z.
xitfl3xqaqg7i3, 7tvnv8do2j3ks, zupsiaj5r8, 2aejr027zhbs8, il4xkwd0k4gr, usreljzfoa2, ioba7zm6zdxdz, d98gdmgzku8w, wf4a0xs594o49p, bknsespzpqv, wyli6mpv36zupir, mr21d8w2jpxc1, uij0pza22mfxgn, dkmw32439fipngh, 7sefo9qmqmro6j, 3hb6m8b5lse, fjb7xkkfuv, 1hcywozl6wbfp, 222714fgubf, g9eawkfskrv1ue, fwjqzp1cppxouj, pz11y91iiux, 1h3ah330x5asz5, pj1weq5xt9d7, icn1ikduzawnnd, 4d5x98a1g9r2, htkpawu6fouh6ug, ynq54jtqoa2avk